Mijn account

Moet ik mij registreren voordat ik kan bestellen?

Nee. Je kunt ook bestellen als ‘gast’. Wel heeft het registreren een aantal voordelen:

  • al jouw bestellingen in één handig overzicht
  • je hoeft maar 1x jouw factuur- en verzendadres in te voeren.
Kan ik ook als bedrijf bestellen?

Ja, het is mogelijk om jouw bedrijfsnaam in te voeren bij de registratie. Denk er wel om dat jouw KvK- en Btw-nummer worden ingevuld.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Wanneer je op ‘wachtwoord vergeten’ drukt, wordt er een mail naar jou toegestuurd met een link om een nieuw wachtwoord in te vullen.

Producten

Hoe moet je edelstenen opladen/reinigen?

Dit verschilt per edelsteen. De ene kun je opladen door in de aarde te stoppen, de ander door onder zacht stromend water te houden, maar er wordt ook vaak een bedje hematiet en bergkristal gebruikt.

Kan ik met een edelsteen in het water?

Sommige edelstenen kunnen niet tegen water. Dit heeft te maken met de structuur van een steen. Daarom raden wij aan om er voor te zorgen dat edelstenen niet in aanraking komen met water. Dit kan een steen echt enorm beschadigen en dat wil je natuurlijk niet! Tenzij de steen natuurlijk wel geschikt is om onder stromend water te reinigen.

Hoe maak ik mijn edelstenen schoon?

Als je edelstenen in een vitrinekast of los ik je woonkamer hebt staan, dan is afstoffen voldoende. Maak een edelsteen ook nooit schoon met schoonmaakmiddelen! Wel moet je af en toe je stenen opladen/reinigen.

Welke edelsteen past het beste bij mij?

Dit is per persoon verschillend. De één heeft bijvoorbeeld een steen nodig voor energie en de ander heeft een steen nodig voor rust en balans. Om te kijken welke steen het beste bij jou past kun je het beste het contactformulier invullen en daarin aangeven wat jij zoekt. We gaan dan samen met jou op zoek naar de perfecte steen.

Heeft een edelsteen een helende werking?

Een edelsteen kan jou helpen met het verzachten van jou klachten en kan jou bijvoorbeeld helpen aan meer energie. Houd er wel rekening mee dat het GEEN geneesmiddel is en dat het geen ziekten kan genezen. Raadpleeg voor medische vragen altijd je arts!

Verzending

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Wij hanteren een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, mits het product op voorraad is. Wel zijn wij afhankelijk van onze verzender, houdt dus altijd goed je track and trace code in de gaten.

Wat moet ik doen als mijn pakket niet is afgeleverd?

Mocht je na 5 werkdagen het pakket nog niet hebt ontvangen, kijk dan eerst even naar de status van de track and trace. Mocht je daarna nog vragen hebben, neem dan dan contact op via ons contactformulier of mail naar info@surprise-presents.nl

Hoe duur is het verzenden?

Bezorging binnen NL tot een bestelling van € 99,99:
Voor een brievenbuspakket € 4,50
Voor een pakket tot 10 kg € 7,00
Voor een pakket van 10 tot 33 kg € 13,50

Bij een orderbedrag vanaf € 100,- zijn de verzendkosten gratis.

 

Je kunt altijd ons contactformulier invullen als je nog vragen hebt over de verzendkosten.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Het kan natuurlijk zo zijn dat jouw vraag niet bij de bovenstaande vragen staat. Wanneer je jouw vraag toch aan ons wil stellen, vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

    preloader